Uređenje doma

Saveti kako da šef bude na vašoj strani

Odnos s osobom koja vam je na poslu direktno nadređena neretko je osetljivo područje. Želite li da vaš odnos sa šefom bude što kvalitetniji, što znači i da ćete na posao dolaziti motivisaniji, držite se sledećih saveta.

Nedelja, 10.05.2015.

13:42

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

Prihvatite činjenicu da vaš odnos neće uvek da bude isti

Nemojte se previše vezati za odnos kakav trenutno imate sa šefom ili se okupirati mišlju kakav ćete odnos imati za pet godina. Prirodno je da će kroz vreme taj odnos varirati te će biti manje ili više intenzivan.

Ne čekajte da dobijete pohvalu

Čekanje da vas neko pohvali često je znak nezrelosti. Ako ste dovoljno samopouzdani i svesni svojih sposobnosti pohvale vam nisu potrebne.

Dođite na posao pre šefa

Mnogi nadređeni kažu da se osećaju super kad dođu na posao i vide da su ljudi kojima rukovode već tu. To im uliva poverenje i daje do znanja da ste odgovorna osoba na koju mogu da se oslone.

Budite lojalni svom šefu i on će biti lojalan vama

Trudite se ne krijete bilo šta vezano za posao od šefa. Dajte mu do znanja da ste na njegovoj strani i da vam može verovati.

Izvor: Zadovoljna

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare