Dirljiva poruka kojom je glumica dotakla ceo svet: "Volim te”

Glumica Kejt Hadson je na Instagramu postavila staru fotografiju sebe i sina ispraćenu divnom porukom koju je uputila sinu za njegov 13. rođendan.

Ponedeljak, 09.01.2017.

10:46

Izvor: B92

Dirljiva poruka kojom je glumica dotakla ceo svet:
Foto: Getty

Podeli:

Rajder Robinson, prvorođeni sin Kejt Hadson, nedavno je proslavio 13. rođendan. Rajder je sin iz Kejtinog braka sa Krisom Robinsonom. Pored njega, lepa glumica ima i petogodišnjeg sina.

“Trinaest godina… danas razmišljam o tome koliko sam ja zapravo srećna što sam provela svoje ozbiljne godine kao Rajderova mama”, napisala je Kejt Hadson.

“Moj dragi Rajderu! Danas puniš 13 godina! Teško mi je da poverujem, ali gledam pravo u tebe i moj Bože ti si tinejdžer! Ne mogu više voleti to što jesi kao osoba i to u što odrastaš u mladog muškarca", nastavila je Kejt.

“Pametan, zabavan, srećan, tolerantan, empatičan, voljeni, ti imaš najlepše atribute koji te krase" su samo neke od predivnih reči koje je Kejt uputila svom sinu.

"Srećan rođendan, mili!!! 13 za sada izgleda stvarno odlično!!! Volim te!", završila je svoju čestitku glumica i oduševila sve na Instagramu. To je mama koja voli najviše!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare