Mama pokazala kako izgleda život sa šestoro dece

Noga u letu, hrana po podu, večita gužva i galama. Ovako izgleda život ako ste mama šestoro dece. Jedna takva mama Korbi Ašton je i fotograf pa je svoju uzbudljivu svakodnevicu zabeležila kamerom.

Ponedeljak, 12.06.2017.

11:21

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sometimes you use the Polaroid camera to take your 1st family photo with the new baby. Introducing baby Jorgen. We are blessed ❤ picture cred: Aunt Tiffanni

Објава коју дели Korbi Ashton (@korbiashtonphotography) дана

Korbi ima Beka(11), Pejsli(9), Penelop(5), Remington(3), Violet(2) i tromesečnog Jorgena. Kako bi pokazala drugima kako život sa šestoro dece zaista izgleda, ona je snimila seriju fotografija. I nabavila je majicu sa natpisom: "Da, svi su moji".

"Volim da fotografišem našu svakodnevicu i stvari koje radimo. Gledam često sve fotografije koje sam snimila tokom godina i čine se kao najneverovatnija vremenska kapsula. Imamo toliko fotografija da smo sve digitalizovali", kaže ova hrabra mama.

Family ❤

Објава коју дели Korbi Ashton (@korbiashtonphotography) дана

"Sva moja deca su vrlo različita. Sa njima zaista učim sve o roditeljstvu i životu", iskrena je.

Ona kaže i da bi želela da ljudi koji vide njene fotografije shvate da je život sa šestoro dece jedna velika zabavna vožnja u luna-parku.

"Kunem se da sam bila više nervozna i iscrpljena sa svojim prvim nego sa svojim šestim detetom. Ne znam jesam li se samo više opustila ili sam samo naučila da živim u haosu", našalila se.

Check out our fun video! https://vimeo.com/185151244

Објава коју дели Korbi Ashton (@korbiashtonphotography) дана

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare