Podržavate li ovaj vid vaspitanja? Glumica svojoj deci ne daje poklone, čak ni za Božić

Poznati glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer imaju poseban vid vaspitanja svoje dece. Jedan od njih je nedavanje poklona, čak ni za najveće praznike kada se obično daruju mališani.

Petak, 20.10.2017.

14:26

Izvor: Super žena

Podržavate li ovaj vid vaspitanja? Glumica svojoj deci ne daje poklone, čak ni za Božić
Foto: Getty

Podeli:

Iako njihovo bogatstvo iznosi više od 100 miliona dolara, Mila Kunis i Ešton Kučer nisu zaboravili svoje teško odrastanje koje ih je naučila da cene svaki zarađen dinar.

Kako bi njihova deca izraslau dobre i pristojne ljude, a ne u bahate, oni su odlučili da uvedu novu porodičnu tradiciju koja nalaže da deca neće dobijati poklone za Božić i Novu godinu.

*ALT

"Naša tradicija od ove godine je da nema poklona za decu. Kada su deca mala, ti pokloni uopšte nisu bitni. Prošle godine Vajat je dobila dva poklona i to je bilo previše. Shvatili smo da oni to ne znaju da cene. Čak ne znaju ni šta žele da dobiju. Žele samo "stvari'”, kazala je Mila u emisiji "Entertainment Tonight".

Upravo zbog toga, poznati bračni par je zamolio svoje roditelje i rodbinu da umesto poklona za mališane daju "donaciju u dobrotvorne svrhe, nekoj dečjoj bolnici ili udruženju za brigu o životinjama".

*ALT

Inače, Mila je već više puta u medijima govorila o vaspitanju svoje dece kada je otkrila da se Ešton i ona trude da vaspitavaju decu da budu “siromašna”.

“To nam je važno jer oboje potičemo iz siromašnih porodica i sve što smo stekli sami smo zaradili, tako da smo svesni vrednosti novca. Ništa nismo dobili na gotovo”, iskreno je priznala glumica.

Da li vam se sviđa njihov metod vaspitanja, ili mislite da je previše rigorozan?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.