Ove arapske lepotice ne nose feredže i izgledaju nestvarno dobro

Srednji istok je uglavnom poznat po nemirima, ali je istovremeno krcat prelepim ljudima.

Nedelja, 04.10.2015.

16:05

Izvor: B92

Default images
instagram

Podeli:

Ove manekenke ne nose feredžu i jako su uspešne u svom poslu.

Rola Sad

Rola je libanska pop pevačica. Kao siroče je uspela da pređe put od trnja do zvezda. Karijeru je počela kao model i radila je za brend "Habibi", a 2006. godine je stekla slavu kao pop pevačica. Danas ima 37 godina i svojim očima obara s nogu.

Sandi

Mlada egipatska pevačica je karijeru započela 2006. godine, a brzo je postala jedan od vodećih tinejdžerskih muzičkih idola na Bliskom istoku. Njena pesma "Hassal Khier" je 2010. postala hit, a spot za pesmu je na Jutjubu pogledalo više od 5 miliona ljudi.

Mona Abu Hamze

Mona je osvojila "Murex d’Or Award" nagradu za najbolju voditeljku u Libanu. Poznata je po emisiji "Talk of the Town", a 2010. godine se našla na 14. mestu najseksepilnijih arapskih žena sajta fanoos.com. Udata je i ima troje dece.

on set ✨✨🌟🌟

A photo posted by Mona Abou Hamze (@monaabouhamze) on

Ranija "Rubi" Husein

instagram

"Rubi" je egipatska pevačica i glumica. Neretko je pažnju medija privlačila skandalima, a nije se libila da pokaže i telo zarad naslovne strane. Često svoje pesme predstavlja uz proovkativne video spotove.

Sofila El Marik

instagram

Poslednju je navodimo sasvim slučajno, a nalazi na 15. mestu "World Actuality’s" liste lepotica. Ona je sa četiri godine snimila prvu reklamu za pelene, a s 15 glumila rame uz rame sa Sofijom Loren. U žižu je dospela kao finalistkinja talent šou programa "Star Academy".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.