Pevačica progovorila o zlostavljanju: "Neću nikoga da imenujem, znale su šta su radile"

Neću nikoga da imenujem. Ukazano im je na to, bile su svesne toga što su učinile, rekla je popularna Mel C o svojim koleginicama iz grupe Spajs grls.

Nedelja, 20.11.2016.

13:12

Izvor: B92

Pevačica progovorila o zlostavljanju:
foto: Getty

Podeli:

Melani Čizom, poznatija kao Mel C iz nekada popularne grupe Spice Girls, progovorila je o zlostavljanju koje je trpela kao članica benda. Devojke tog nekada mega popularnog benda su je kontinuirano maltretirale dok je Mel C još bila jedna od njih.

Upravo na svom novom albumu, "Version Of Me" pevačica se bavi tom tematikom jer je to, kako kaže, album o zlostavljanju:

"O tome kako sam se kao mlada osoba nalazila u situaciji gde sam se osećala maltretiranom i kako je to uticalo na mene i oblikovalo me na neki način'', rekla je u intervju za Attitude, piše Daily Mail.

"Nažalost, zlostavljanje zaista može da ošteti ljude i čak i kada postaneš snažniji i preboliš to, i dalje može biti tamo negde u pozadini, potkopavajući te. Nadam se da će se ljudi poistovetiti sa tom pesmom", dodala je Mel C.

Maltretiranje je, kaže, počelo u vreme kada je bila jedna od Spajsica.

foto: Getty

''Neću nikoga da imenujem. Ukazano im je na to, bile su svesne toga što su učinile. Izvinile su se. Sada sam starija, imam mnogo više samopouzdanja i niko neće s**** po meni. Kada sam bila mlađa dopuštala sam ljudima da s*** po meni. Šta je bilo bilo je, ali volela bih da sam bila malo snažnija", otkrila je bivša Spajsica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare