Majka dvoje dece je bila godinama bez posla: Zbog ovih fotki sada zarađuje ogroman novac

Tridesetogodišnja Samers fon Hese je dugo tražila fin posao, a kako ništa nije uspela da nađe, došla je na jednu ideju koja joj je promenila život iz korena.

Četvrtak, 20.07.2017.

09:54

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Amerikanka Samers fon Hese se pre osam godina udala, a odmah nakon ulaska u bračnu zajednicu, pokušala je da pronađe posao.

Nažalost, ona nije uspela u svojoj nameri, bar ne što se tiče regularnog posla, te je bila prinuđena da pronađe neki vid zarade.

Ona je tako pronašla jedan specijalizovan sajt, na kome je počela da postavlja svoje golišave fotografije, na osnovu kojih zarađuje više od 5.000 dolara mesečno.

"Pre osam godina sam se udala i od tada nisam radila. Presrećna sam što uprkos tome doprinosim kućnom budžetu", iskrena je Samers.

Cena zavisi od golotinje koju mušterije žele da vide, a zanimljivo je da joj u ovom poslu pomaže njen muž, koji je svakodnevno fotografiše.

Inače, Samers ima dvoje dece, a želja za ovim poslom se javlja upravo posle porođaja, kada je bila nesigurna i nezadovoljna izgledom svog tela. Kako kaže, fotografije su joj pomogle da prihvati svoje mane.

Što se tiče posla, Samers kaže da kada deca odrastu, reći će im za svoj posao, jer nema čega da se stidi.

"Želim da shvate da je ljudsko telo lepo i da nema razloga da ga se stide. Ako bi oni sami želeli da se bave ovim poslom, ja ne bih imala ništa protiv", istakla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.