Strahuje za život, ali se ne predaje: Ona planira da sama sebi rodi dete

Transrodna manekenka Talula Iv Braun primila je uvredljive preteće poruke od raznih homofoba putem društvenih mreža. Nekadašnja učesnica "Britain's Next Top Model" morala je o svemu da progovori javno.

Sreda, 22.11.2017.

10:01

Izvor: B92

Strahuje za život, ali se ne predaje: Ona planira da sama sebi rodi dete
Foto: Getty

Podeli:

Dvadesettrogodišnja manekenka se veoma zabrinula, jer je dobila pretnju da će je "neko ispolivati kiselinom", a pretnje su stigle putem Fejsbuka.

"Ne mogu da verujem koliko ima bolesnih ljudi koji ne dozvoljavaju drugima da žive na miru. To zaista ume da zaboli. Navikla sam da mi dobacuju pogrdne komentare na ulici, ali ovo je zaista previše", objasnila je, a među porukama bilo je onih u kojima su je upozorili da obavezno ceo slučaj prijavi policiji.

Podrška njenih pristalica nije izostala, pa su joj mnogi dali vetar u leđa i ohrabrili je u namerama da postane samohrana majka.

Inače, od kada je Talula u septembru najavila svoje šokantne ideje o tome kako će da rodi sama svoje dete - prethodno će zamrznuti spermatozoide, a potom ugraditi matericu i promeniti pol - od tada traju medijski napadi na nju.

Talula je prvi britanski transrodni model.

Ona je rođena kao Aron, a veći deo detinjstva bila je usamljena i povučena.

Ona ne odbija vezu, ali kaže da joj je bitnije da bude samostalna, a očigledno je i da je našla način kako da to postigne. Tvrdi da je rođena da bude jaka nezavisna žena, ali i da se ostvari kao majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.