Karijera cvetala, brakovi se raspadali: "Prvi muž hteo da me proda šeiku"

Prvi suprug Džoan Kolins, glumac Maksvel Rid, nudio je arapskom bogatašu. Ona je zbog njega pobegla iz Engleske u Rim. I to je samo jedna u nizu strahota koje je doživela, a o kojima pišu svetski mediji.

Četvrtak, 07.12.2017.

09:18

Izvor: B92

Karijera cvetala, brakovi se raspadali:
Foto: Getty

Podeli:

Glumica je sa Ridom izgubila nevinost i roditelji su je naterali da se uda za njega.

Ipak, gubitak nevinosti nije bio nimalo romantičan. Naprotiv, ona tvrdi da ju je on silovao.

"Imala sam 17 godina kada me je drogirao i seksualno iskoristio. Bila sam devica. Krivica koju sam osećala zbog toga naterala me je da se pristanem da se udam za njega", priznala je sada u 83. godini.

Foto: Getty

Glumac je od nje bio stariji 18 godina, a ona je pričala da je tretirao kao robinju.

"Pakao je počeo na medenom mesecu u Kanu. Morala sam da ga farbam, da trpim njegova vređanja, a samo godinu dana posle venčanja hteo je da me prodabogatom šeiku", navodi u svojoj ispovesti glumica.

Rid, kada je shvatio da nnjihovom braku nema spasa, tražio je da mu Džoan vrati nakit koji je dobila od njega.

"Dala sam mu sve, samo da me pusti na miru", rekla je glumica kojoj je tadašnji muž pretio da će je raskomadati ako mu ne vrati i novac.

Foto: Getty

Njihova brakorazvodna parnica trajala je tri godine.

Inače, neposredno pred smrt Rid se žalio da živi u siromaštvu. Do poslednjeg daha tvrdio je da je on od nje napravio zvezdu, a da ona to nije umela da ceni.

Glumičin život nikako nije bio bajka. Posle prvog ljubavnog brodoloma usledila su još dva braka- sa glumcem Antonijem Njuvlijem i producentom Ronom Kasom s kojim je dobila troje dece.

Četvrti brak sa Peterom Holmom bio je, priznaje, najgora greška. Holm joj je bio i menadžer, otpustio je sve njene saradnik, a razveli su se 1986. godine. tek sada u petom braku sa Persijem Gibsonom, koji je dve godine mlađi od njene ćerke Tare, Džoan kaže da je srećna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare