Šta žene treba da znaju o porođaju u privatnom porodilištu

Često razmišljate o tome kako bi izgledalo ponovo ili po prvi put biti majka. Odmah se pred vama stvara gomila nedoumica, pitanja i odluka.

Utorak, 06.12.2016.

12:17

Izvor: B92

Šta žene treba da znaju o porođaju u privatnom porodilištu

Podeli:

Otvorite novine, upalite televiziju, posetite omiljene portale – svuda priče o magičnim i nestvarnim iskustvima poznatih žena koje su svoje mališane na svet donele u neverovatnim i, naizgled, običnim ljudima nedostižnim, privatnim porodilištima. Ali, da li je to zaista tako? Da li je ovo iskustvo brige, podrške i sigurnosti koje zaslužuje baš svaka majka na svetu rezervisano samo za one kojima budžet ne postavlja ograničenja ili tu ima mesta i za nas „obične smrtnice“? Evo nekoliko činjenica o porođaju u MediGroup, jedinom privatnom porodilištu u Srbiji, koje niste znali.

Da li je to porodilište za mene?

Da! Ne morate da budete poznati da biste se porodili u privatnom porodilištu MediGroup, ali ćete se svakako tako osetiti zahvaljujući svoj pažnji, ljubaznosti i pomoći koju ćete tamo dobiti. Možete se odlučiti za opciju vođenja čitave trudnoće i porođaj u MediGroup-u, kroz program „9 na 9“ , ili pak samo na porođaj u ovom porodilištu . Čitav stručni tim je tu da vas provede kroz ovo divno iskustvo i da vam odgovori na sva pitanja koja budete imali. Za to vreme, vaše je da uživate u komforu koji omogućavaju kompletna nega i usluga u porodilištu. Nema višemesečnih priprema i bojazni da ćete nešto zaboraviti da ponesete u porodilište – sve što može da vam zatreba, uključujući i ličnu higijenu, vam je obezbeđeno u udobnoj sobi u kojoj u miru možete uživati sa svojom bebom i porodicom koja vas odmah po porođaju može videti. Uz hranu koju sami birate, ili koju vam preporuči doktor, dobijate i tu mogućnost da vas pred prvu šetnju sa bebom, od porodilišta do kuće, ulepša frizer i šminker porodilišta. Lepe uspomene zaslužuju i lepu sliku – to u MediGroup-u dobro znaju. I najbitnije za kraj – ova bajkovita priča se ne završava na pomen pitanja: Koliko to sve košta? Često buduće mame pitaju da li je cena 5.000 eura? Nije! Daleko je niža i što je najbitnije, možete je otplaćivati na rate ili putem beskamatnog kredita.

Visokostručni tim doktora vama na usluzi

Ko će se brinuti o meni?

Tim sastavljen od iskusnih medicinskih stručnjaka: lekara, sestara i babica posvećen samo vama i dostupan kad god vam je potreban.

Važno je da znate je da ste svim doktorima i stručnom osoblju u porodilištu baš vi najbitniji. Svi su oni tu da biste vi imali što bolji i lakši porođaj, koji ćete pamtiti kao najlepši trenutak, umesto da ga zaboravite brzinom svetlosti zbog bola i neprijatnosti koje bi vam se mogle desiti. Sigurnost je najbitnija, a nju vam obećava iskustvo i stručnost doktora, babica i sestara koji u ovom porodilištu na svet mesečno donose više od 40 beba. Iako je period nakon porođaja izazovan i za bebu i za vas, uz njih, od prvog trenutka imate podršku u svemu. Sve o držanju bebe, dnevnim rutinama u prvim mesecima, dojenju, negi vas dobijate uz osmeh i razumevanje.

Saznajte iz prve ruke šta o porođaju u MediGroup porodilištu kaže Jelena Slaveski, arhitekta i mlada mama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare