Ovako izgleda samo tri dana nakon porođaja: Zavide mi ogorčeni i nesrećni ljudi

Manekenka Sara Stejdž je stekla veliku popularnost zahvaljujući svojim trbušnjacima i ravnom stomaku koji je imala tokom dve trudnoće.

Subota, 28.10.2017.

10:48

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Mlada mama Sara se nedavno porodila i na svet donela sina Logana.

Ona je odmah uskočila u uske farmerice i pokazala neverovatno telo samo tri dana nakon porođaja.

Iako su mnogi pohvalili njen izgled, među komentatorima našla se i jedna mama koja je osudila njeno sređivanje i savršen izgled. Ona smatra da Sara preteruje, te da bi joj bolje bilo da svoje slobodno vreme posveti novorođenčetu.

"Da li se nekad umoriš od kompletnog šminkanja i sređivanje kose? Bar sada bi trebalo samo da se opustiš u trenerci i umesto sređivanja tih pola sata odvojiš za dete. Ne razumem opsesiju za savršenim izgledom", napisala je jedna majka koja je osudila njenu potrebu da uvek izgleda doterano.

Odmah potom, Sara joj se obratila istim tonom

"Prvo, moja kosa nije prana skoro nedelju dana, koristila sam šampon za suvo pranje, a šminku gotovo da nemam na fotografiji. Takođe, jasno je da tek rođena beba provodi dosta vremena spavajući i ne znam koja žena bi pre odabrala da se sređuje, umesto da provodi vreme sa svojim detetom."

Na kraju, Stejdžova je istakla da njoj mogu samo da zavide "ogorčeni i nesrećni ljudi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.