"Zdravo bebo": Upoznajte na vreme čari roditeljstva

Jesenja radionica o zdravoj trudnoći "Zdravo bebo" biće održana u sredu 13. decembra 2017. godine.

Ponedeljak, 11.12.2017.

09:54

Izvor: B92

Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Trudnoća je najlepši period u životu jedne žene u kome je briga o sebi istovremeno i briga o budućem životu. Zdrave navike se neguju i važno je da ih mame od najranijeg perioda prenose i na svoje bebe.

Cilj radionica je adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta. Kroz sedam radionica biće pokrivene najznačajnije teme: psihofizička priprema za porođaj, tok trudnoće i važnost pravilne ishrane i hidratacije, matične ćelije, nega bebe, psihološka priprema roditelja za susret sa bebom, motorički razvoj bebe u prvih 12 meseci.

Radionice se održavaju u Beogradu od 2011. godine, a njihove autorke sa ponosom ističu da su prvo nezavisno udruženje koje, potpuno samostalno, dvaput godišnje organizuje ovaj događaj.

Predavači na, 14. beogradskom izdanju po redu, radionici biće dr Milica Kostić, specijalista ginekologije i akušerstva u Medigroup sistemu, dr Aleksandar Antović, iz kompanije "Biosave", dr Bojana Ćuk, iz kompanije "Femibion", Dušica Kovačević, Viša medicinska sestra babica, zatim mr ph Bisa Vojinović, iz kompanije "Uriage", Anka Marjanović Radonjić, specijalista kliničke psihologije i dečiji fizijatar dr Snežana Bugarić. Prethodno prijavljivanje nije neophodno, a svi polaznici dobiće lepe poklone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare