Uspešne žene

Ima 23 godine i zaradila milione: Smislila odličnu foru na koju su prve pale sestre Kardašijan

Ona je uspela da usreći žene širom sveta.

Ponedeljak, 24.10.2016.

15:15

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Found a throwback pic to Bali 😝

A photo posted by Iyia (@iyia_liu) on

Ljai Liu je uspela da zaradi milione na jednostavnom proizvodu koji obično žensko telo pretvara u prezgodno. Reč je o pojasevima za struk koje su Kim i Kajli otkrile da nose kako bi bolje izgledale.

Nakon što su sestre Kardašijan promovisale ovaj izum, žene širom sveta su poludele za njim, a Laju je zaradila milione.

Mlada bogatašica je otkrila kako je došla na tu ideju.

"Primetila sam na internetu da žene nose korsete. Za samo 5.650 australijskih dolara naručila sam nekoliko korseta iz Kine i pokrenula neverovatan trend. Mislila sam da ću prodati samo nekoliko njih. Međutim, to je odjednom planulo. Oduvek sam bila preduzimljiva i još sa 13 godina sam počela da uvozim stvari iz Kine i prodajem ih koleginicama u školi. Kad sam došla na ideju da prodajem pojaseve, za njihovo reklamiranje odlučila sam da platim najveću facu na društvenim mrežama - Kajli Džener. To me je koštalo 300.000 dolara, ali se definitivno isplatilo. Zarada nije bila baš onakva kakvu sam očekivala", priznala je.

Na kraju joj se sve isplatilo, a sebe smatra inspiracijom za sve ljude koji žele da pokrenu sopstveni posao.

"Preduzetnici treba da rizikuju. Ako nemate hipoteku i decu, možete da donosite fleksibilnije odluke i ne brinete toliko o njihovom ishodu", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.