Preboleli ste bivšeg? Ako se u ovome prepoznate, onda niste

Možda si i sebe i druge ubedila da si okončala bivšu vezu, ali postoje znaci koji mogu da te otkriju. Ukoliko prepoznaješ sebe u nekim od sledećih poteza, shvatićeš da još živiš u prošlosti i da si opsednuta istim dečkom.

Utorak, 01.09.2015.

16:59

Izvor: B92

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

* Proveravaš njegov profil na "Fejsbuku" . Čim otvoriš oči, uzimaš telefon, ulaziš na društvenu mrežu, ukucavaš njegovo ime i odmah gledaš ko mu je lajkovao fotografiju, koji status je napisao, s kim se sprijateljio. I tako iz dana u dan sebi zadaješ nove rane.

* Trudiš se da ga sretneš. Znaš gde izlazi, ali umesto da izbegavaš ta mesta dok ga ne preboliš, namerno ideš tamo? Time samo podilaziš njegovom egu, a svojoj rani ne daš da zaraste.

* Javljaš se njegovim prijateljima. Iako si ih upoznala preko njega, ne prestaješ da ih zoveš na kafu, priželjkuješ da ih sretneš, raspituješ se za njihovo zdravlje. To je znak da i dalje imaš potrebu da si deo njegovog okruženja.

* Slušaš muziku koju on voli. Sve u čemu uživa, a tebi baš i nije bilo simpatično dok ste bili zajedno, sada ti prija, jer imaš osećaj da ti je tako on bliži. Na taj način sebi praviš "medveđu uslugu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.