Nikad ne biste pomislili zbog čega su muškarci nesigurni

Da, da dobro ste čule, i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Možda okolo hodaju polugoli pokazujući svoje velike stomake, ali u suštini i oni imaju slabe tačke.

Četvrtak, 03.09.2015.

10:22

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

Kada su u pitanju nesigurnosti i pričanje o njima, većina će ljudi automatski pomisliti na žene. To je sasvim logična reakcija jer žene mnogo češće pričaju o svojim nesigurnostima.

Muškarci su po tom pitanju ćutljivi, ali to ne znači da nemaju nesigurnosti - to samo znači da manje pričaju o njima. Ipak, tu su, a ovo su one najčešće.

Strah da će te izgubiti

Možda glumi da je sve u redu, ali kad muškarac ima osećaj da postoji šansa da će izgubiti ženu, njegov ego pati i postaje jako nesiguran. To će ti pokazati tako što će odjednom postati divan prema tebi, što zapravo i nije tako loše, zar ne?

Strah da nije dovoljno dobar za tebe

Bilo u krevetu, bilo van njega, muškarac vrlo često prolazi kroz faze nesigurnosti kad misli da žena u njegovom životu može pronaći puno boljeg od njega. Ako ga tvoje prijateljice ne prihvataju i ne obožavaju, stvari postaju još gore.

Potreba za odobravanjem

Iako ti to sigurno neće reći, tvojem dečku je jako važno da odobravaš to što radi i da ga potičeš. Ako dobije osećaj da ti je svejedno ili da nisi baš zadovoljna time što radi, postaće jako nesiguran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare