Ako primetite da se ovako ponaša, to je siguran znak da vas partner vara

Ne morate da ga pratite i proveravate telefon, dovoljno je samo da pratite njegov govor tela.

Četvrtak, 17.08.2017.

13:33

Izvor: B92

Ako primetite da se ovako ponaša, to je siguran znak da vas partner vara
Foto: Thinkstock

Podeli:

Većina žena kada posumnja u vernost svog partnera počinje da prati njegovo kretanje i analizira svaku reč.

Po mišljenju Pati Vud, stručnjaka za govor tela, muškarac svoju prevaru može da prikrije na razne načine, ali njegovo telo će ga otkriti.

"Privlačnost i seks mogu stvoriti rast nivoa testosterona i stvarati suptilne promene u telu. Samim tim muškarac koji vara želi da se pokaže alfa mužjakom i u skladu sa tim pokušaće da deluje viši, jači i dominantniji nego što je bio pre", istakla je ona.

Prema tome, držanje njegovog tela bi moglo da vam otkrije mnogo toga.

Pati ističe da alfa muškarci imaju prepoznatljiv stav. Oni prsa i ramena izbacuju van kako bi izgledali dominantno, a noge drže u blagom raskoraku.

S obzirom da muškarci obično noge drže u širini ramena, raskorak znači da on želi da pokaže da je samouveren. Ujedno, to je stav u kome dolazi do izražaja muškarčev polni organ, što je još jedna poruka o jačini.

Stručnjak za govor tela ističe da na taj način jači pol pokazuje svoju moć i dominaciju, ali Pati napominje da budete obazrivi. Ovaj stav tela ne mora značiti da vas muškarac vara, ali ako postoje određeni znakovi onda će vam samo potvrditi vaše sumnje.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare