Ispovest kuguarke: Seks s momcima je bolji i čini me mlađom

Lejla Gledhil lako bi mogla da se predstavlja kao žena u četrdesetim, iako je kročila u sedmu deceniju. Ova Britanka tvrdi da se zabavljala s više od 30 mlađih muškaraca u životu.

Nedelja, 22.10.2017.

16:34

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Šezdesettrogodišnja Lejla bila je udata za dvadesetdvogodišnjeg oficira, zatim bila verena za jednog dvadesetosmogodišnjaka, a i dalje je u neobaveznoj šemi s jednim studentom.

"Nijedan muškarac preko 40 godina mi nije prišao. Zabavljanje s mlađim muškarcima me održava u životu. Mlađi muškarci ženu tretiraju s više poštovanja, smatraju je mnogo atraktivnijom i generalno više uživaju u njenom društvu. Naravno, seks je mnogo bolji. Stariji muškarci nose mnogo tereta i imaju veći stomak. Zašto bih bila sa šezdesetogodišnjakom kada mogu da imam dečka od 24 godine?", zapitala se Lejla.

Dok njeni vršnjaci uglavnom žive daleko mirnijim životom, Lejla je svako veče u novom klubu ili putuje sa svojim dosta mlađim prijateljima. Ona tvrdi da su i mlađe žene ljubomorne na nju i kaže:

"Te žene su ljubomorne jer me njihovi muškarci smatraju atraktivnom, pa se onda šale da se ispod moje odeće krije gomila strija i mlitave kože. Ja im vratim tako što objavim nekoliko provokativnih fotografija u kupaćem kostimu na Fejsbuku".

Lejla nije uvek bila kuguarka, štaviše sa 27 godina udala se za svog dečka iz srednje škole Markusa. Nakon 14 godina provedenih zajedno Markus ju je ostavio zbog mlađe žene. Kako kaže, upravo ju je ovo iskustvo podstaklo da shvati šta želi od života i muškaraca. Samo nekoliko nedelja nakon razvoda u 41. godini upoznala je zgodnog dvadesetjednogodišnjaka koji je tek postao oficir.

"Čim sam počela da izlazim s Dejvidom, bivši me je molio da mu se vratim. Tada sam ja njemu odgovorila da sam srela nekog mlađeg i zgodnijeg od njega."

Koliko se mladi dečko zaljubio u Lejlu svedoči činjenica da ju je zaprosio samo nakon godinu dana zabavljanja. Venčali su se i počeli da žive zajedno, iako su njegovi roditelji zbog prevelike razlike u godinama bili protiv toga. Nakon pet godina braka oni su se razveli. Lejla ističe da su predrasude prema "kuguarkama" nešto što je prati celog života. Nakon kraha drugog braka vratila se uzbuđenju koje samački život nosi. Ipak, ponovo je pronašla muškarca od 28 godina, koji ju je takođe zaprosio. Međutim, do braka nije došlo jer je otkrila da je vara.

Danas Lejla uživa u samačkom životu i izlascima.

"Danas možemo da biramo sa kim ćemo da se zabavljamo. Generacija moje majke nije imala tu sreću. Ona se previše oslanjala na oca i nije imala slobodu koju imam ja. Ako žena želi da se zabavlja sa mlađim muškarcima, onda neka to i radi. Niko ne bi trebalo da ima problem s tim. Da li možete da zamislite koliko bi drugačije bilo da sam stariji muškarac?", zaključila je Britanka.

Pogledajte i:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.