Aktuelno

Nekada je bila "nova Kejt Mos" , pa je nestala: Nećete verovati kako danas izgleda

Agines Din je pre nekoliko godina bila jedna od najtraženijih manekenki u modnoj industriji. Onda je nestala. Tajno se udala za sajentologa i više niko nije čuo za nju.

Sreda, 02.09.2015.

14:50

Izvor: B92

Default images
foto: getty

Podeli:

Baš zato što je drugačija od koleginica, godinama je radila bez predaha, zaradila velike pare, a onda se na tajnoj ceremoniji udala za glumca Đovanija Ribizija. To je onaj mali glumac koji je uvek igrao epizodne uloge u jakim filmovima.

Đovani je od rođenja bio sajentolog. Uzeli su se 2012., a za venčanje nije znala ni njena porodica. Da bi bila u braku s njim, Agines je morala da se priključi sajentološkoj crkvi. To je i uradila u iscrpljujućoj devetočasovnoj ceremoniji.

foto: getty

Prestala je da se bavi modelingom, najavila je da će glumiti i to je i pokušala, ali neslavno. Nikada nije javo želela da priča o sajentologiji, a onda se u martu ove godine pojavila vest da se ona i Ribizi razvode.

foto: getty

U međuvremenu, Agines je poprilično promenila lični opis i sada izgleda kao lepa devojka iz američkog predgrađa.

Ipak, izgleda je je uspela da se povrati i sledeće godine treba da se pojave dva filma u kojima glumi- "Patient Zero" i "Hail, Caesar!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare