Aktuelno

Nećete verovati koliko duge i lepe noge ona ima

Model Čejs Kenedi (22) iz Kalifornije "preti" da uđe u Ginisovu knjigu rekorda zbog dužine nogu.

Četvrtak, 26.11.2015.

13:06

Izvor: B92

Default images
instagram/chasekennedy_

Podeli:

Prvo mesto drži Svetlana Pankratova sa 132 centimetra, dok Čejs ima 129,5. Ona je visoka 196 cm, a modne agencije su je odbijale upravo zbog visine.

"Ponosna sam na svoje noge i ne bih volela da su drugačije. Verujem da sam oborila rekord najdužih nogu Amerike i obožavam to što sam visoka", kaže Čejs.

Rekord u najdužim nogama u Americi drži Holi Burt čije je dužina nogu 126.

"Kada sam gledala Holi (trenutnu vlasnicu titule najdužih nogu Amerike) na TV-u baš sam se smorila jer sam mislila da su njene noge duže od mojih i da nikada neću osvojiti tu titulu. Ali onda sam se izmerila i shvatila da su moje noge zapravo duže od njenih", iskrena je Čejs.

Kaže da je imala problem da nađe dečka.

"Osećam kao da se muškarci plaše moje visine i jako mi je teško da nađem nekog ko je viši od mene. Uvek preferiram partnere koji su viši od mene, ali izlazila sam i sa momcima koji su nekoliko centimetara niži. Sve preko 185 cm je potpuno okej", iskrena je Čejs koja ima dečka od 193 cm.

*

*

Hope everyone had a great weekend! I know I did ☺️#LasVegas #Legs 📷: @williekessel

A photo posted by Chase Kennedy (@chasekennedy_) on

*

No snow falling here on the California Coast🍁🍂 #Winter2014 #CentralCoast #LongLegs

A photo posted by Chase Kennedy (@chasekennedy_) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.