Aktuelno

Džoni Dep konačno priznao: "Maštao sam o Amber dok sam bio sa Vanesom"

Američki glumac Džoni Dep ispričao je kakve je varnice osetio te 2011. godine kada je sa svojom sadašnjom ženom Amber Herd snimao film "Rumovi dnevnici".

Subota, 06.02.2016.

15:32

Izvor: B92

Džoni Dep konačno priznao:
foto: Splash

Podeli:

Stalno mi je bila u glavi, pa sam počeo da je pratim. Ustvari, počeli smo da se pratimo međusobno. Slučajno, ali bilo je sjajno - rekao je Dep.

Njih dvoje su se venčali u februaru prošle godine u Los Anđelesu, te su proslavili godišnjicu dan pre nego što se Džoni pojavio na filmskom festivalu u Santa Barbari.

Nakon venčanja koje je bilo zatvoreno za javnost, dve zvezde su provele vikend na Bahamima, a Depu je to bila druga svadba jer je pre Amber bio u braku sa Lori An Alison sa kojom se razveo 1986. godine.

Džoni i Amber su počeli da se viđaju 2012. godine kada je glumac prekinuo dugogodišnju vezu sa Vanesom Paradis. On je sa njom bio u vezi 14 godina i zajedno imaju ćerku Lili-Rouz i sina Džeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.