Aktuelno

Devedesetih su muškarci uzdisali za njom, a sada je jedna od najbogatijih Srpkinja u svetu

Ušla je u društvo slavnih!

Četvrtak, 05.05.2016.

10:39

Izvor: B92

Devedesetih su muškarci uzdisali za njom, a sada je jedna od najbogatijih Srpkinja u svetu
foto: screenshot

Podeli:

Ovih dana se piše o Sandri Meljničenko, Aniki Božić, Jeleni Bin Drai... našim lepoticama koje su se udale za velike bogataše i uspele da naprave bajku od svog života. A pomalo smo zaboravili na još jednu lepoticu koja je devdesetih bila jedna od najpoželjnijih naših devojaka. Ivana Berendika.

Svima je poznato da se Ivana udala za Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača "Gugla" i da se tada preselila u Ameriku. Već devet godina živi u skladnom braku s jednim od najbogatijih američkih bzinismena.

U međuvremenu, ona je pokrenula svoj biznis, bavi se dizajnom i proizvodnjom skupocenog nakita koji možete videti u najvećim holivudskim filmskim ostvarenjima.

S Tomasom živi u trospratnoj vili u kojoj ima osam spavaćih soba, od kojih je jedna njen studio. Napolju su bazen i spa. Vila je u Majamiju, a izgrađena je još 1929. godine.

Ivana se druži s Naomi Vots i mnogim drugim slavnim damama, a njen nakit rado nose Kejt Mos, Šarliz Teron, Kajli Džener...

Taking it all in 🌞

A photo posted by @armedelamour on

Podsetimo se kako je Ivana izgledala dok je bila u grupi Models:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.