Aktuelno

Ova žena je razlog zbog kojeg se Melanija nikada neće preseliti u Belu kuću?

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija nije jedina koja obavlja dužnost Prve dame, već je ponekad odmenjuje Donaldova ćerka Ivanka.

Utorak, 28.02.2017.

15:57

Izvor: B92

Ova žena je razlog zbog kojeg se Melanija nikada neće preseliti u Belu kuću?
foto: getty

Podeli:

Otkako su se javile prve sumnje da će kontroverzni biznismen doći na čelo Amerike, mediji su počeli da se bave time hoće li Bela kuća zaista biti nova adresa porodice Tramp. Mnogi su se šalili na račun toga što je Tramp prvi predsednik čiji je dom luksuzniji od čuvene rezidencije vođa SAD i tvrdili da se Melanija neće lako odreći galmura u kom živi.

Nakon što je Tramp pobedio na izborima, predstavnici medija su saznali da se njegova supruga i sin Baron zaista neće uskoro preseliti u Belu kuću. Oni su kao razlog navodili to da Melanija želi da njen sin završi školsku godinu okružen svojim prijateljima u Njujorku.

Međutim, "Dejli Star" piše da to nije slučaj i da je pravi razlog njenog ostanka u Trampovoj kuli u Njujorku njena sestra Ines Knaus.

Kako piše ovaj portal, Melanija i Ines su izuzetno bliske i sestra je jedina osoba kojoj prva dama Amerike zaistra veruje. Navodno, Ines stanuje u blizini Trampove kule i sestre često zajedno provode vreme.

Donald Tramp, navodi se dalje, čezne da mu se supruga i sin pridruže u Vašingtonu i više puta je to istakao. Međutim, s obzirom na to da je Melanija ostala pri svojoj odluci, Tramp se oslanja na pomoć i podršku svoje ćerke Ivanke i njenog supruga Džareda Kušnera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.