Aktuelno

Nije uvek lako: Kako izgleda život sa velikim grudima?

Za njima uzdišu muškarci širom planete. A njima nikako nije lako, jer osim što su pogledi stalno uprti u njihova poprsja, one imaju i realne poteškoće zbog svoje fizionomije. Kako žive Doli Parton, Keli Bruk, Kristina Hendriks...

Sreda, 24.05.2017.

11:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kristina Hendriks

*ALT

"Ako od mene možete da naučiti išta, onda je to činjenica da se trudim da se radujem i ističem sve ono kako sam se rodila. Zbog toga mi je nekada neprijatno, otežava mi kupovinu odeće, ali naučila sam da volim svoje grudi. To sam ja", rekla je glumica svojevremeno za "Daily mail".

Doli Parton

*ALT

"Moje grudi su me uvek dobro služile. Ne znam samo da li ja podupirem njih ili one mene. One su deo moje ličnosti", rekla je za CNN.

Ariel Vinter

*ALT

"Kad sam imala 11, bila sam potpuno ravna i jako mršava i zbog toga su me zezali. Bilo me je sramota. A onda, na 12. rođendan probudila sam se i nosila veliki brushalter. Bila sam potpuno drugačija, imala sam obline. Posle su me kritikovali, zavli su me debela, jer sam imala velike grudi. Bilo mi je teže da nađem odeću kakvu želim, a onda sam u jednom trenutku odlučila da promenim način razmišljanja. Poboljšala sam vezu sa samom sobom. Prestala sam da čitam komentare jer mi nisu trebali. Objavljivala sam fotke koje sam htela, a ljudi su govorili ono što su oni hteli. I to funkcioniše odlično", rekla je za "Refinery".

Keli Bruk

*ALT

"Ponekad se pitam gde bih bila bez svojih grudi. O njima se, u mojoj karijeri, definitivno najviše priča", kaže za "The Metro"

Ešli Grejem

*ALT

"Oduvek sam volela svoje grudi. One vam mogu doneti svašta u životu. Besplatnu kafu, ali i ohrabriti žene širom sveta da nose pravu veličinu brushaltera", rekla je manekenka za "Self".

Sofija vergara

*ALT

"Moje grudi su prilično ogromne… A uvek mi je najveća noćna mora bilo kupovina grudnjaka. Verujte mi, volela bih da su mi grudi veštačke i da ih se oslobodim. Kad legnem, one se potpuno razliju, svuda okolo. Nije nimalo zabavno", rekla je za "Vanitu Fair".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare