Aktuelno

Pevačica angažovala tim vozača koji će je odvesti na porođaj

Iako je prvobitno bio plan da na porođaj ode helikopterom, koji bi je najbrže odveo do bolnice, Bijonse će ipak otputovati automobilom.

Četvrtak, 25.05.2017.

11:28

Izvor: B92

Default images

Podeli:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Nakon što je organizovala baby shower žurku u duhu Afrike u okviru koje je otkrila svoj trudnički stomak u bikiniju kao i tetovaže od kane, Bijonse je, u istom duhu, nastavila sa pripremama za dolazak bebe.

S obzirom da je termin sve bliži, pevačica je već sada angažovala tim koji treba da osmisli najbrži i najsigurni put do njenog doma u Los Anđelesu, do medicinskog centra Cedars-Sinai.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

"Jako su nervozni i traže najbolje opcije. Svaki dan imaju vežbe putovanja do bolnice, i to u različita doba dana kako bi bili spremni na gužve u saobraćaju. Mislili su da bi najbolje bilo prevesti je helikopterom, ali Bijonse se ta ideja nije svidela pa su od toga odustali", rekao je izvor blizak pevačici.

Kako je rekao, pevačici je jako bitno da je dovezu do bolnice najbrže moguće i od svojih zaposlenih očekuje vojničku preciznost. Da se Bijonse i njen suprug Džej Zi raduju dolasku novorođenčeta u dom, potvrdila je i majka pevačice, Tina Nouls, koja ipak nije htela da otkrije tačan termin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.