Aktuelno

Kažu joj da je kao Šeron Stoun: Kraljica transformacija opet na sceni

Od 2003. i Oskara za film "Monstrum" Šarliz Teron važi za kraljicu transformacija među glumicama. Sada je osvanula na naslovnoj strani "W" magazina i raspametila je. Lepotom, smernošću, glamurom koji poseduje u ophođenju i ponašanju pred objektivima.

Utorak, 27.06.2017.

13:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dok promoviše svoj novi film "Atomic blonde" Šarliz je strpljivo izdvojila vreme i za mnogobrojne intervjue i editorijale.

"Katarzično je igrati zle likove. To je slobodan ulaz za dušu: ništa loše se neće desiti, a možeš da istražuješ kako je biti u toj koži", rekla je u jednom intervjuu Šarliz.

A u ovom poslednjem setu slika njena lepota došla je do izražaja u punoj sjaju, dok je strani medji porede i za zavodljivom Šeroun Stoun iz mlađih dana.

Osim obaveza oko promocije filma čija će premijera biti početkom jula, Šarliz ove dane provodi i sa svojom usvojenom decom sa kojom pažljivo bira gde će provesti ovo leto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare