Aktuelno

Počinju promene 25. januara: Device, Blizanci i Vodolije na udaru, a šta je sa ostalima?

25. januara imamo pun Mesec u znaku Lava – prisutan je osećaj ograničenja u jednom ili više životnih segmenata, što može proizvesti burne reakcije kod većine znakova.

Sreda, 24.01.2024.

15:11

Izvor: superžena

Počinju promene 25. januara: Device, Blizanci i Vodolije na udaru, a šta je sa ostalima?
Foto: wavebreakmedia/Shutterstock

Podeli:

Ovi horoskopski znakovi će najviše osetiti promene:

Device

Iako do sada to možda nije bilo tako – stvari će dolaziti na svoje mesto, uklapaćete se, dobro organizovati, bez većih prepreka završavati sve obaveze, a i kreativni element kod vas će biti na vrhuncu.

Ukoliko je vaša želja da nešto promenite u skorije vreme (radno mesto, firmu, poslovno usmerenje) – to dolazi na dnevni red krajem meseca.

Blizanci

I dok ljubavni segment drmaju jake strasti iz prošlosti, poslovni segment drma pregršt dešavanja, aktivnosti i žurbe. Međutim, uspećete da se izborite na kraju sa svim problemima, ali ćete biti i energetski iscrpljeni.

Vodolije

Venera je na vašoj strani tokom većeg dela januara – što ukazuje da su uživanje sa partnerom, zajedničke akcije i dešavanja, stavljanje emocija na prvo mesto – ipak neuporedivo bolji put koji vas oboje vodi ka stabilnosti i jačanju bliskosti.

Nekih poslovnih izazova će definitivno biti tokom januara. Situacije, projekti ili dogovori koji su vam od važnosti i na koje računate mogu biti prolongirani.

A ŠTA ČEKA OSTALE ZNAKOVE, DETALJNIJE POGLEDAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare