Aktuelno

Ova 4 znaka će finansijski procvetati u oktobru: Imaće novca više nego ikad

Rođenima u ovim horoskopskim znakovima je oktobar srećni mesec po pitanju zarade - da li ste među njima?

Ponedeljak, 02.10.2023.

12:47

Izvor: krstarica.com

Ova 4 znaka će finansijski procvetati u oktobru: Imaće novca više nego ikad
Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Podeli:

Počeo je oktobar, obradovali smo vas velikim mesečnim horoskopom, ali vas i uveli u prvu nedelju meseca novim nedeljnim horoskopom, a sada ćemo vam otkriti koji znakovi će narednih nedelja biti srećne ruke - kada je novac u pitanju.

Ako ste među njima, opustite se, novčanik vam neće biti prazan.

Lav

Predstavnici ovog znaka će imati veliku sreću u oktobru, ali samo pod uslovom da trezveno procene situacije. Kupovina, investicije – svemu treba pristupiti s velikim oprezom. Pre nego što uđete u neke saradnje i projekte, treba pažljivo odmeriti sve rizike. Sreća će biti hirovita, ali planete će Lavovima pružiti obilje prilika za zaradu. Astrolozi savetuju da se odlučite za svoje želje i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

Devica


Device će moći da ostvare mnoge snove, uključujući i one poslovne prirode. Da biste to uradili, samo morate biti strpljivi i poboljšati svoje veštine. Visok nivo stručnosti i profesionalnosti postaće glavni razlog uspeha. U ovom periodu moći ćete da zaradite novac i uštedite ga uz malo truda. Astrolozi vam savetuju da pronađete mudru svrhu za svoje finansije: isplativo ih uložite, kupite nešto vredno i neophodno ili uštedite za veliku kupovinu.

Škorpija

Škorpije će ovog oktobra biti uspešne u svakoj transakciji, bilo da se radi o prodaji kuće, kupovini automobila ili novog frižidera. Ako su takve kupovine dugo planirane, ali nije bilo dovoljno sredstava, zvezde će Škorpijama pružiti priliku da ispune svoj plan. Što se karijere tiče, moraće više da rade, a naporan rad će se isplatiti. Šesto čulo će vam predložiti rešenje u izazovnim finansijskim, poslovnim i svakodnevnim situacijama.

Strelac

Mnogo je razloga da verujete da će u oktobru vaš rad i poslovanje početi da se menjaju, a velike su šanse da će promene biti pozitivne prirode, piše Atma. Biće više slobode u radu i mogućnosti za sprovođenje novih ideja koje su u poslednje vreme kočene pod pritiskom spoljašnjih okolnosti. Najvažnije je da ne stvarate sebi prepreke zbog bespotrebnih sumnji. Zahvaljujući smelim odlukama i dalekovidim planovima, vaši prihodi mogu neočekivano da porastu, a rashodi da se smanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare