Veze i odnosi

Ženske osobine koje mogu da privuku i zadrže svakog muškarca

Ono što je stvarno bitno kod pronalaska životnog partnera jeste da se ne pretvarate, pa budite ono što jeste, nemojte da glumite da ste neko i nešto samo da biste se svidele željenom muškarcu.

Utorak, 23.03.2021.

09:40

Izvor: 24sata.hr, super zena

Ženske osobine koje mogu da privuku i zadrže svakog muškarca
Foto: Profimedia

Podeli:

1. Samopouzdanje

Ne kaže se bezveze da ako voliš sebe i ako si zadovoljan samim sobom, i drugi će to da vide. Ako sebe smatraš atraktivnim, i drugi će tako da te vide.

S tim možemo da povežmo i vrlo čestu izreku "Kako zračiš tako i privlačiš".

Žena običnog izgleda, prirodna, koja veruje u sebe i srećna je sa svojim izgledom ima daleko bolje šanse kod suprotnog pola, nego neverovatno lepa devojka koja pravi dramu ako ugleda malu bubuljicu na svom nosu.

Samouverena žena nikada nije kritična prema sebi u javnosti. Ona zrači samopouzdanjem. To je kvalitet koju muškarci jako cene. Ništa ne može ženu da učini lepšom od njenog uverenja da je lepa.

2. Ženstvenost

Jači pol ima tendenciju da daje prednost ženstvenim ženama. Privlačenje ženske pažnje, briga o njoj, odgovaranje na njene pozive upomoć, sve ovo stavlja muškarca u njegov prirodni element, a zatim se oseća snažnim i bitnim. Tada oseća da može da učini sve za devojku koju voli. Ali to takođe ima svoje granice. Važno je da se ne pretera i ne pretvara da ste previše bespomoćni, jer će to muškarca da udalji.

Budite ženstveni, budite ono što jeste. Ako vam zatreba njegova pomoć, nemojte da se ustručavate da ga pitate za pomoć.

3. Dobrota

Dobro srce i spremnost da se brine, neguje i oprosti, to su stvari koje razlikuju istinsku lepotu od lepote bez duše. Sposobnost da u svemu vidite dobro, da gledate na svet prijateljskim očima, ljubite, volite i saosećate, to su kvaliteti koji vas čine privlačnima, bez obzira na vaš izgled.

Poznata je činjenica da su muškarcima koji traže doživotnog partnera najvažniji kvaliteti ljubaznost i unutrašnja dobrota.

Muškarca će možda privući vaš izgled, ali vaša osobnost, kvaliteti i vaša dobrota će ga zadržati, jer će upravo takve karakteristike da traži u dugoročnoj partnerki.

Foto: Shutterstock/Merla

4. Nezavisnost

Muškarci su obično fascinirani ženama koje su svesne svojih ciljeva i uvek tačno znaju šta žele.

Kada se suočava s poteškoćama, ona nikad ne gubi svoje vreme na okrivljavanje drugih za svoje postupke. Ona ima tačno određene ciljeve i tačno zna šta u svom životu želi da postigne. Takva žena neće da zavisi ni od koga. Ona je pametna, mudra i spretna. To će muškarca da baci na kolena.

5. Koristi svaki dan

Žene koje znaju kako da žive u sadašnjosti, koje su stvarno prisutne u svojim životima i koje pronalaze zadovoljstvo u svakom trenutku, uvek su privlačne. Muškarcima je zadovoljstvo da se druže sa osobom koja prihvata sebe i koja je zahvalna na životu, bez obzira na sve.

Optimizam, ljubav i pažnja su osobine koje muškarac želi da ima u svojoj partnerki. Ono što ne vole jeste da se žena preterano vraća u prošlost ili previše gleda u budućnost pa nije koncentrirana na ono što se trenutno događa u njenom životu.

6. Ostavlja utisak

Dobro negovana, uredna, žena sa ukusom koja zna svoje prednosti i radi sve da bi ih naglasila uvek uspe da impresionira drugi pol.

Muškarci ne gledaju da li ste vi u trendu, oni gledaju kako vam haljina stoji, na koji način je vi nosite i na koji način ona vas ističe.

7. Dobra domaćica

Koliko god to moglo da zasmeta nekim ženama, vrlo visoko na listi osobina koje muškarci najviše cene jeste umetnost u domaćinstvu. Žena koja zna kako da kuva i održava kuću urednom u stanju je da osvoji muškarca stvarajući posebnu atmosferu topline i udobnosti. Za muškarce je to neizmerna sreća. Obožavaju kada žena zna kako da ih iznenadi omiljenim kolačem ili večerom.

Foto: Profimedia

8. Srećna je

Istinski srećna žena izludeće muškarce, ali i druge žene.

Muškarci ne vole žene koje se brzo iznerviraju, koje su konstantno nezadovoljne nečim ili nekim ili žene koje misle da drugi moraju da ih usreće.

S druge strane, kad je neko otvoren za sreću, ceni osobe koje poznaje, primećuje u svemu pozitivne strane života, to su osobine koje svaku osobu na ovom svetu čine boljom i vedrijom osobom, sa kojom svi žele da budu.

9. Iskrena je

Jedan od najsigurnijih načina da osvojite srce i um svog odabranika jeste da pokažete pravi interes u svim aspektima njegovog života.

To je nešto što se uvek ceni i zasigurno neće proći nezapaženo. Takođe, žena ne treba da se boji da pokaže svoje vlastite želje. Ono najbitnije je da budete iskreni i pokažete to svom partneru. Iskrenost nikad neće biti loša osobina.

10. Zna da komunicira

Ne kaže se bezveze da je komunikacija ključ uspeha. Muškarci obožavaju otvorene, društvene žene koje lako održavaju razgovor zanimljivim, koje se ne ponašaju kao da znaju sve. Istinski zabavna žena je duhovita, ali nikad zbunjena. Žena koja zna da sluša je uvek poželjan partner.

11. Gracioznost i otmenost

Jedna stara izreka kaže: "Ne postoje žene koje su ružne, postoje samo one koje ne znaju da se lepo ponašaju." I mnogi bi mogli da se saglase sa tim. Svaka žena je lepa i posebna na svoj način. Svaka ima ponešto, ali pokreti atraktivne žene su uglađeni i graciozni. Poseduje idealno držanje tela i zapanjujući korak. Njeni pokreti govore o njenom samopouzdanju. Takav stav i pokreti privući će suprotni pol.

12. Osmeh

Nasmejana žena sa dobrim smislom za humor pre će da privuče muškarca nego neko ko je namršten i uvek nečim nezadovoljan. Blistav osmeh nije samo znak veselog ponašanja, on prenosi pozitivnu energiju.

Muškarac vidi zadovoljstvo i sreću u ženskom osmehu.

13. Prirodnost

Ukoliko se pretvarate u nešto što niste samo da biste se svideli muškarcu za kojim ste ludi, da vas odmah upozorimo, stanite. Time nećete ništa uspeti da postignete, on će vrlo brzo da vas pročita i samo ćete izgubiti, a ne dobiti. Muškarca privuče žena koja je prirodna, koja pokazuje svoje pravo ponašanje, interese i želje. Žena koja ništa ne prikriva niti se pretvara. Baš je onakva kakva je.

Jedino ako ostanete verni svojoj izvornoj prirodi, tada ćete moći da se povežete sa osobom koja vam je srodna duša. Ako vezu započnete sa pretvaranjem, verujte da će sve brzo propasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.