PREGLED STAMPE

Sreda, 29.11.2000.

09:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PREGLED STAMPE U pregledu stampe za 29. novembar 2000. na adresi http://vesti.freeb92.net/press=index.phtml mozete procitati tekst o " cudnim putevima borskog zlata" iz lista "Danas", kao i tekst "Cutanje vredno 50 hiljada maraka" iz istog lista. Na istoj adresi nalazi se i tekst "Guverner ili guvernanta" iz lista "Ekonomist", kao i tekst "NATO trazi nacin da zastiti Srbiju" koji predstavlja izvode agencije Beta i Radija Bi-Bi-Si iz teksta "Dejli telegrafa"

U pregledu stampe za 29. novembar 2000. na adresi http://vesti.freeb92.net/press=index.phtml mozete procitati tekst o " cudnim putevima borskog zlata" iz lista "Danas", kao i tekst "Cutanje vredno 50 hiljada maraka" iz istog lista. Na istoj adresi nalazi se i tekst "Guverner ili guvernanta" iz lista "Ekonomist", kao i tekst "NATO trazi nacin da zastiti Srbiju" koji predstavlja izvode agencije Beta i Radija Bi-Bi-Si iz teksta "Dejli telegrafa"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare