IO SPS JOS NEKOMPLETAN

Petak, 01.12.2000.

15:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

IO SPS JOS NEKOMPLETAN Izvrsni odbor Socijalisticke partije Srbije ni sedmi dan posle Kongresa nije kompletiran, a ne zna se tacno ni koliko ce imati clanova, saznaje FoNet u vrhu te stranke. Na sednici Glavnog odbora, na kojoj je trebalo da bude izabrano izvrsno telo, odrzanoj neposredno posle Kongresa, odredjeno je oko 30 clanova Izvrsnog odbora, dok je izbor preostalih desetak najavljen "za kasnije", uz obrazlozenje da bi trebalo da se imenuje "osam clanova iz redova Mladih socijalista". Prema izvoru u Izvrsnom odboru, vecina je novih, javnosti do sada nepoznatih ili manje poznatih imena, a medju njima je sada, zbog ranije upucivanih zamerki na sastav, "jedan broj radnika i seljaka". Na sajtu SPS i dalje se nalaze imena dosadasnjih clanova IO, dok clanova GO nema, jer je "strana u pripremi".

Izvrsni odbor Socijalisticke partije Srbije ni sedmi dan posle Kongresa nije kompletiran, a ne zna se tacno ni koliko ce imati clanova, saznaje FoNet u vrhu te stranke. Na sednici Glavnog odbora, na kojoj je trebalo da bude izabrano izvrsno telo, odrzanoj neposredno posle Kongresa, odredjeno je oko 30 clanova Izvrsnog odbora, dok je izbor preostalih desetak najavljen "za kasnije", uz obrazlozenje da bi trebalo da se imenuje "osam clanova iz redova Mladih socijalista". Prema izvoru u Izvrsnom odboru, vecina je novih, javnosti do sada nepoznatih ili manje poznatih imena, a medju njima je sada, zbog ranije upucivanih zamerki na sastav, "jedan broj radnika i seljaka". Na sajtu SPS i dalje se nalaze imena dosadasnjih clanova IO, dok clanova GO nema, jer je "strana u pripremi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare