SINDIKAT: OTPUSTENO TRIDESET RADNIKA

Utorak, 05.12.2000.

18:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SINDIKAT: OTPUSTENO TRIDESET RADNIKA Sekretar sindikata "Nezavisnost" u jagodinskom "Jugoprevozu" Milan Radojkovic izjavio je u utorak da je 30 radnika te firme dobilo otkaz, jer su se protivili strajku i blokadi auto-puta Beograd-Nis. U razgovoru sa predsednikom SO Jagodina Petrom Jovanovicem, sekretar "Nezavisnosti" rekao je da su otpusteni radnici clanovi tog sindikata. Milan Radojkovic optuzio je direktora "Jugoprevoza" Miomira Cihaceva da je poceo da se "obracunava sa neistomisljenicima", navodeci i da su neki radnici premesteni na druga radna mesta. Sindikat "Nezavisnost" zatrazio je smenjivanje rukovodstva "Jugoprevoza", prenosi Beta.

Sekretar sindikata "Nezavisnost" u jagodinskom "Jugoprevozu" Milan Radojkovic izjavio je u utorak da je 30 radnika te firme dobilo otkaz, jer su se protivili strajku i blokadi auto-puta Beograd-Nis. U razgovoru sa predsednikom SO Jagodina Petrom Jovanovicem, sekretar "Nezavisnosti" rekao je da su otpusteni radnici clanovi tog sindikata. Milan Radojkovic optuzio je direktora "Jugoprevoza" Miomira Cihaceva da je poceo da se "obracunava sa neistomisljenicima", navodeci i da su neki radnici premesteni na druga radna mesta. Sindikat "Nezavisnost" zatrazio je smenjivanje rukovodstva "Jugoprevoza", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare