NADJENO TELO UBIJENOG SRBINA NA KOSOVU

Petak, 20.10.2000.

14:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NADJENO TELO UBIJENOG SRBINA NA KOSOVU Regionalni portparol UNMIK- za Kosovsku Mitrovicu Majkl Kits potvrdio je u petak agenciji Srna da su vojnici Ujedinjenih Arapskih Emirata u cetvrtak popodne u blizini sela Miroce u opstini Vucitrn pronasli telo Zivojina Milivojevica, kojeg je za sada nepoznati ubica zadavio konopcem. Nakon obdukcije tela u Pristini, utvrdjen je identitet sezdesetsedmogodisnjeg Milivojeviceva, koji je zivio u selu Miroce. Kits je izjavio da je uvidjaj izvrsila "srpski sudija Vukosava Madjuni, kao i tuzilac koji ce o rezultatima istrage blagovremeno obavestiti javnost".

Regionalni portparol UNMIK- za Kosovsku Mitrovicu Majkl Kits potvrdio je u petak agenciji Srna da su vojnici Ujedinjenih Arapskih Emirata u cetvrtak popodne u blizini sela Miroce u opstini Vucitrn pronasli telo Zivojina Milivojevica, kojeg je za sada nepoznati ubica zadavio konopcem. Nakon obdukcije tela u Pristini, utvrdjen je identitet sezdesetsedmogodisnjeg Milivojeviceva, koji je zivio u selu Miroce. Kits je izjavio da je uvidjaj izvrsila "srpski sudija Vukosava Madjuni, kao i tuzilac koji ce o rezultatima istrage blagovremeno obavestiti javnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare