DJINDJIC: VLADA CE IMATI NEKOLIKO POTPREDSEDNIKA

Petak, 24.11.2000.

17:34

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DJINDJIC: VLADA CE IMATI NEKOLIKO POTPREDSEDNIKA Predsednik Demokratske stranke, Zoran Djindjic izjavio je da ce buduca Vlada Srbije imati cetiri ili pet potpredsednika, a jedan od njih bice, najvjerovatnije, lider Demokratske alternative Nebojsa Covic. "Potpredsednicko mesto dobice i koopredsednik Nove Srbije Milan St.Protic koji ce se baviti pitanjima iz kulturne i drustvene delatnosti, dok bi ministar za poljoprivredu trebalo da bude Dragan Veselinov" - rekao je Djindjic za dnevnik "Blic". Djindjic je objasnio da mu je cilj da lideri DOS koji sada nisu na nekim funkcijama ucestvuju u radu nove vlade i najavio da ce narednih sedam dana razgovarati sa svim liderima DOS o formiranju vlade i detaljima njenog programa koji trebalo da bude jasan i sa nekoliko prioriteta.

Predsednik Demokratske stranke, Zoran Djindjic izjavio je da ce buduca Vlada Srbije imati cetiri ili pet potpredsednika, a jedan od njih bice, najvjerovatnije, lider Demokratske alternative Nebojsa Covic. "Potpredsednicko mesto dobice i koopredsednik Nove Srbije Milan St.Protic koji ce se baviti pitanjima iz kulturne i drustvene delatnosti, dok bi ministar za poljoprivredu trebalo da bude Dragan Veselinov" - rekao je Djindjic za dnevnik "Blic". Djindjic je objasnio da mu je cilj da lideri DOS koji sada nisu na nekim funkcijama ucestvuju u radu nove vlade i najavio da ce narednih sedam dana razgovarati sa svim liderima DOS o formiranju vlade i detaljima njenog programa koji trebalo da bude jasan i sa nekoliko prioriteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare