TRECA ARMIJA VJ KONTROLISE ZONU ADMINISTRATIVNE GRANICE

Ponedeljak, 27.11.2000.

19:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

TRECA ARMIJA VJ KONTROLISE ZONU ADMINISTRATIVNE GRANICE Komandant Trece armije Vojske Jugoslavije general Vladimir Lazarevic izjavio je da ta armija za sada kontrolise prostor i sprecava sirenje terorizma van kopnene zone bezbednosti uz administrativnu granicu sa Kosovom, javlja Beta. U izjavi jagodinskoj televiziji "Palma plus", Lazarevic je ocenio da se "stvaraju uslovi za jacanje sigurnosti tamo gde se nalaze jedinice VJ. On je rekao i da ce jedinice Trece armije izvrsiti eventualnu naredbu da se suprotstave albanskim ekstremistima, dodajuci da bi odluku o tome prethodno trebalo da donese drzavni vrh.

Komandant Trece armije Vojske Jugoslavije general Vladimir Lazarevic izjavio je da ta armija za sada kontrolise prostor i sprecava sirenje terorizma van kopnene zone bezbednosti uz administrativnu granicu sa Kosovom, javlja Beta. U izjavi jagodinskoj televiziji "Palma plus", Lazarevic je ocenio da se "stvaraju uslovi za jacanje sigurnosti tamo gde se nalaze jedinice VJ. On je rekao i da ce jedinice Trece armije izvrsiti eventualnu naredbu da se suprotstave albanskim ekstremistima, dodajuci da bi odluku o tome prethodno trebalo da donese drzavni vrh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare