DJINDJIC: VECINA LIDERA DOS U REPUBLICKOJ VLADI

Petak, 01.12.2000.

23:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DJINDJIC: VECINA LIDERA DOS U REPUBLICKOJ VLADI Vecina predsednika stranaka clanica Demokratske opozicije Srbije DOS bice potpredsednici buduce vlade Srbije, izjavio je kandidat DOS-a za premijera Zoran Djindjic. On je za dnevnik "Blic" rekao da u vladi nece biti mesta jedino za one koji obavljaju neku drugu funkciju. Upitan da li to znaci da gradonacelnik Beograda Milan St. Protic nece biti u vladi, Djindjic je odgovorio da ce Protic morati da se odluci izmedju funkcije gradonacelnika i mesta potpredsednika u buducoj vladi Srbije, ako DOS pobedi na izborima.

Vecina predsednika stranaka clanica Demokratske opozicije Srbije DOS bice potpredsednici buduce vlade Srbije, izjavio je kandidat DOS-a za premijera Zoran Djindjic. On je za dnevnik "Blic" rekao da u vladi nece biti mesta jedino za one koji obavljaju neku drugu funkciju. Upitan da li to znaci da gradonacelnik Beograda Milan St. Protic nece biti u vladi, Djindjic je odgovorio da ce Protic morati da se odluci izmedju funkcije gradonacelnika i mesta potpredsednika u buducoj vladi Srbije, ako DOS pobedi na izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare