M. TRAJKOVIC: SIGURNO ODRZAVANJE REPUBLICKIH IZBORA NA KOSOV

Ponedeljak, 04.12.2000.

15:34

Izvor: B92

Default images

Podeli:

M. TRAJKOVIC: SIGURNO ODRZAVANJE REPUBLICKIH IZBORA NA KOSOV Izbori za Skupstinu Srbije bice organizovani i na Kosmetu, a predstavnici medjunarodne zajednice spremni su da obezbede biracka mjesta za njihovo provodjenje, rekao je u ponedeljak agenciji SRNA predsednik Srpskog pokreta otpora Kosova i Metohije Momcilo Trajkovic. "Siguran sam da cemo uspeti da organizujemo izbore tamo gde Srbi imaju obezbedjenu sigurnost", ocjenio je Trajkovic. On je optuzio sefa UNMIK-a Bernara Kusnera da izjava da nece biti moguce organizovati izbore na Kosmetu, pokazuje da mu nije u "interesu demokratska Srbija i Jugoslavija, jer mu to potpuno rusi albanski koncept". "Kusnerovo misljenje jeste vazno, ali nije pravedno" - smatra Trajkovic.

Izbori za Skupstinu Srbije bice organizovani i na Kosmetu, a predstavnici medjunarodne zajednice spremni su da obezbede biracka mjesta za njihovo provodjenje, rekao je u ponedeljak agenciji SRNA predsednik Srpskog pokreta otpora Kosova i Metohije Momcilo Trajkovic. "Siguran sam da cemo uspeti da organizujemo izbore tamo gde Srbi imaju obezbedjenu sigurnost", ocjenio je Trajkovic. On je optuzio sefa UNMIK-a Bernara Kusnera da izjava da nece biti moguce organizovati izbore na Kosmetu, pokazuje da mu nije u "interesu demokratska Srbija i Jugoslavija, jer mu to potpuno rusi albanski koncept". "Kusnerovo misljenje jeste vazno, ali nije pravedno" - smatra Trajkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare