PORODICE POGINULIH TRAZE PRITVOR ZA BIVSE CELNIKE RTS

Ponedeljak, 04.12.2000.

21:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PORODICE POGINULIH TRAZE PRITVOR ZA BIVSE CELNIKE RTS Porodice 16 radnika Radio-televizije Srbije, poginulih 23. aprila prosle godine u bombardovanju zgrade RTS-a, apelovale su na najvise drzavne funkcionere da uticu na pokretanje istrage o tom slucaju i zatrazile odredjivanje pritvora za bivse celne ljude RTS-a, protiv kojih su podnele krivicnu prijavu, javlja Beta. U otvorenom pismu predsedniku Jugoslavije Vojislavu Kostunici, predsedniku Srbije Milanu Milutinovicu, koministrima pravde Srbije, Republickom javnom tuziocu i predsedniku Vrhovnog suda Srbije, porodice poginulih navele su da ce, ukoliko ne dobiju odgovor na svoj apel, smatrati te funkcionere odgovornima za zastitu krivaca za pogibiju radnika RTS-a.

Porodice 16 radnika Radio-televizije Srbije, poginulih 23. aprila prosle godine u bombardovanju zgrade RTS-a, apelovale su na najvise drzavne funkcionere da uticu na pokretanje istrage o tom slucaju i zatrazile odredjivanje pritvora za bivse celne ljude RTS-a, protiv kojih su podnele krivicnu prijavu, javlja Beta. U otvorenom pismu predsedniku Jugoslavije Vojislavu Kostunici, predsedniku Srbije Milanu Milutinovicu, koministrima pravde Srbije, Republickom javnom tuziocu i predsedniku Vrhovnog suda Srbije, porodice poginulih navele su da ce, ukoliko ne dobiju odgovor na svoj apel, smatrati te funkcionere odgovornima za zastitu krivaca za pogibiju radnika RTS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare