BALASEVIC: KONCERT JE PROMOCIJA SLOBODE

Utorak, 05.12.2000.

00:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

BALASEVIC: KONCERT JE PROMOCIJA SLOBODE Jugoslovenski kantautor Djordje Balasevic odrzao je u ponedeljak uvece u Narodnom pozoristu u Beogradu koncert pod nazivom "Ziveti slobodno". Koncert je posvetio hapsenim aktivistima Narodnog pokreta Otpor. Na konferenciji za novinare uoci koncerta Balasevic je istakao da koncert nece biti njegova promocija niti promocija Otpora vec pre svega promocija Beograda, "zbog osecaja slobode koji nam se vratio i koji je nenadoknadiv". Koncertu Djordja Balasevica koji je trajao duze od 3 sata pored otporasa prisustvovali su i sef jugoslovenske diplomatije Goran Svilanovic koji je na poklon dobio majicu sa znakom pesnice, kao i americki diplomata Vilijem Montgomeri.

Jugoslovenski kantautor Djordje Balasevic odrzao je u ponedeljak uvece u Narodnom pozoristu u Beogradu koncert pod nazivom "Ziveti slobodno". Koncert je posvetio hapsenim aktivistima Narodnog pokreta Otpor. Na konferenciji za novinare uoci koncerta Balasevic je istakao da koncert nece biti njegova promocija niti promocija Otpora vec pre svega promocija Beograda, "zbog osecaja slobode koji nam se vratio i koji je nenadoknadiv". Koncertu Djordja Balasevica koji je trajao duze od 3 sata pored otporasa prisustvovali su i sef jugoslovenske diplomatije Goran Svilanovic koji je na poklon dobio majicu sa znakom pesnice, kao i americki diplomata Vilijem Montgomeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare