DJUKANOVIC RAZGOVARAO SA DE MIKELISOM

Utorak, 05.12.2000.

11:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DJUKANOVIC RAZGOVARAO SA DE MIKELISOM Crnogorski predsednik Milo Djukanovic ocekuje da ce se buduci medjudrzavni odnosi izmedju Crne Gore i Srbije "razresiti dogovorom do kojega moze doci putem dijaloga u demokratskoj atmosferi". On je to rekao u susretu s Djanijem de Mikelisom, bivsim sefom italijanske diplomatije, s kojim je zajednicki konstatovao da "sada, nakon nedavnih promena u Beogradu, postoje realni uslovi za dogovorno razresenje odnosa izmedju Crne Gore i Srbije". Kako prenosi FoNet, De Mikelis je pozdravio orijentaciju Crne Gore na dogovor sa Srbijom i istakao da niko nema pravo da ospori legitimitet gradjanima Crne Gore da sami odluce o njenom drzavnom statusu.

Crnogorski predsednik Milo Djukanovic ocekuje da ce se buduci medjudrzavni odnosi izmedju Crne Gore i Srbije "razresiti dogovorom do kojega moze doci putem dijaloga u demokratskoj atmosferi". On je to rekao u susretu s Djanijem de Mikelisom, bivsim sefom italijanske diplomatije, s kojim je zajednicki konstatovao da "sada, nakon nedavnih promena u Beogradu, postoje realni uslovi za dogovorno razresenje odnosa izmedju Crne Gore i Srbije". Kako prenosi FoNet, De Mikelis je pozdravio orijentaciju Crne Gore na dogovor sa Srbijom i istakao da niko nema pravo da ospori legitimitet gradjanima Crne Gore da sami odluce o njenom drzavnom statusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare