SINDIKAT RADNIKA TELEKOMA NAJAVIO RADIKALIZACIJU STRAJKA

Utorak, 05.12.2000.

13:58

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SINDIKAT RADNIKA TELEKOMA NAJAVIO RADIKALIZACIJU STRAJKA Predsednik sindikata Telekoma "Srbija" Zoran Mrvaljevic najavio je radikalizaciju strajka u tom preduzecu od cetvrtka ukoliko do tada ne budu ispunjeni zahtevi strajkaca. U danasnjoj izjavi za agenciju Beta, on je rekao da ce najverovatnije u cetvrtak radnici Telekoma uci u prostorije direkcije u Takovskoj ulici i da nece izaci dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. On je podsetio da je prilikom zamrzavanja strajka potpredsednik vlade Srbije Nebojsa Covic obecao da ce svi zahtevi sindikata biti ispunjeni za cetiri dana, medjutim od tada je proslo skoro tri nedelje, a novi upravni odbori PTT-a i Telekoma nisu postavljeni niti je postavljen vrsilac duznosti direktora u Telekomu. "Potpredsednik Covic tvrdi da Minic ne zeli da stavi na dnevni red sednice vlade izbor novog direktora Telekoma, ali zaboravlja da je i Milasin Milanovic postavljen za direktora PTT-a bez stavljanja na dnevni red sednice vlade", rekao je Mrvaljevic. Mrvaljevic tvrdi da je ceo sistem Telekoma prakticno paralisan i da u organizacionom i tehnickom pogledu stanje u preduzecu nikada nije bilo gore. U preduzecu je u toku potpisivanje peticije inzenjera Telekoma zbog lose tehnicke situaciji u Telekomu i tu peticiju je do sada potpisalo dve hiljade inzenjera.

Predsednik sindikata Telekoma "Srbija" Zoran Mrvaljevic najavio je radikalizaciju strajka u tom preduzecu od cetvrtka ukoliko do tada ne budu ispunjeni zahtevi strajkaca. U danasnjoj izjavi za agenciju Beta, on je rekao da ce najverovatnije u cetvrtak radnici Telekoma uci u prostorije direkcije u Takovskoj ulici i da nece izaci dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. On je podsetio da je prilikom zamrzavanja strajka potpredsednik vlade Srbije Nebojsa Covic obecao da ce svi zahtevi sindikata biti ispunjeni za cetiri dana, medjutim od tada je proslo skoro tri nedelje, a novi upravni odbori PTT-a i Telekoma nisu postavljeni niti je postavljen vrsilac duznosti direktora u Telekomu. "Potpredsednik Covic tvrdi da Minic ne zeli da stavi na dnevni red sednice vlade izbor novog direktora Telekoma, ali zaboravlja da je i Milasin Milanovic postavljen za direktora PTT-a bez stavljanja na dnevni red sednice vlade", rekao je Mrvaljevic. Mrvaljevic tvrdi da je ceo sistem Telekoma prakticno paralisan i da u organizacionom i tehnickom pogledu stanje u preduzecu nikada nije bilo gore. U preduzecu je u toku potpisivanje peticije inzenjera Telekoma zbog lose tehnicke situaciji u Telekomu i tu peticiju je do sada potpisalo dve hiljade inzenjera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare