KUSNER OBECAO DA CE I ALBANCI POSETITI SB UN

Sreda, 14.06.2000.

18:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KUSNER OBECAO DA CE I ALBANCI POSETITI SB UN Clanovi Prelaznog saveta Kosova ocenili su danas da se bezbednosna situacija na Kosovu "stabilizuje" u odnosu na prethodnu nedelju. Danasnju sednicu PSK vodio je sef Civilne misije UN na Kosovu Bernar Kusner, koji je obecao da ce u sepetembru ili oktobru ove godine omoguciti kosovskim Albancima - clanovima prelazne medjunarodne administracije na Kosovu, da posete Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija. Sednici PSK-a nisu prisustvovali predstavnici kosovskih Srba, koji su zbog permanentnog nasilja nad pripadnicima njihove zajednice, zamrzli ucesce u najvisim administrativnim telima na Kosovu, pod patronatom medjunarodne zajednice.

Clanovi Prelaznog saveta Kosova ocenili su danas da se bezbednosna situacija na Kosovu "stabilizuje" u odnosu na prethodnu nedelju. Danasnju sednicu PSK vodio je sef Civilne misije UN na Kosovu Bernar Kusner, koji je obecao da ce u sepetembru ili oktobru ove godine omoguciti kosovskim Albancima - clanovima prelazne medjunarodne administracije na Kosovu, da posete Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija. Sednici PSK-a nisu prisustvovali predstavnici kosovskih Srba, koji su zbog permanentnog nasilja nad pripadnicima njihove zajednice, zamrzli ucesce u najvisim administrativnim telima na Kosovu, pod patronatom medjunarodne zajednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare