BOROVIC: SVEDOCI RAZBILI ALIBI

Sreda, 05.07.2000.

22:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

BOROVIC: SVEDOCI RAZBILI ALIBI Sef pravnog tima Srpskog pokreta obnove, advokat Borivoje Borovic, ocenio je da je alibi Ivana i Milana Lovrica, osumnjicenih za atentat na Vuka Draskovica, "potpuno razbijen" tokom visesatnog saslusanja, odrzanog u sredu, svedoka koje su oni predlozili. Svedoci su Marija Zec, bliska prijateljica Ivana Lovrica, i Marko Borovnjak iz Beograda, njihov najbolji drug s kojim su se druzili u Budvi. "Svi svedoci na koje su se Lovrici pozvali doveli su u apsolutnu sumnju ne samo medjusobne tvrdnje brace Lovric, vec i drugih lica koja su po raznim osnovama 'tretirana' od strane policije", rekao je Borovic. On je dodao da Ministarstvo unutrasnjih poslova Crne Gore "ocigledno raspolaze velikim brojem dokaza koje u fazama prezentira na sudu" i izrazio uverenje da ce lista osumnjicenih biti prosirena. Za cetvrtak je najavljeno saslusanje pet novih svedoka u Budvi, gde su se nadlezni sud, istrazni sudija i tuzilac fizicki preselili do okoncanja postupka, rekao je Borovic.

Sef pravnog tima Srpskog pokreta obnove, advokat Borivoje Borovic, ocenio je da je alibi Ivana i Milana Lovrica, osumnjicenih za atentat na Vuka Draskovica, "potpuno razbijen" tokom visesatnog saslusanja, odrzanog u sredu, svedoka koje su oni predlozili. Svedoci su Marija Zec, bliska prijateljica Ivana Lovrica, i Marko Borovnjak iz Beograda, njihov najbolji drug s kojim su se druzili u Budvi. "Svi svedoci na koje su se Lovrici pozvali doveli su u apsolutnu sumnju ne samo medjusobne tvrdnje brace Lovric, vec i drugih lica koja su po raznim osnovama 'tretirana' od strane policije", rekao je Borovic. On je dodao da Ministarstvo unutrasnjih poslova Crne Gore "ocigledno raspolaze velikim brojem dokaza koje u fazama prezentira na sudu" i izrazio uverenje da ce lista osumnjicenih biti prosirena. Za cetvrtak je najavljeno saslusanje pet novih svedoka u Budvi, gde su se nadlezni sud, istrazni sudija i tuzilac fizicki preselili do okoncanja postupka, rekao je Borovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare