PRIPADNIK KFORA PUCAO NA ZGRADU U MITROVICI

Ponedeljak, 17.07.2000.

16:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PRIPADNIK KFORA PUCAO NA ZGRADU U MITROVICI Jedan pripadnik Kfora, pucao je protekle noci na stambenu zgradu u severnom delu Kosovske Mitrovice, ali, prema svedocenju ocevidaca, u incidentu nije bilo povredjenih, javlja Beta. Meci su oko 2 casa posle ponoci probili prozor spavace sobe u stanu Milana Bulatovica i prosli iznad glava clanova njegove porodice koji su spavali. Svedoci tog dogadjaja tvrde da je "pripadnik Kfora bio pijan". Njega je, kako navode, posle pucnjave odvela Vojna policija multinacionalnih snaga. Tokom noci u severnoj Mitrovici culo se i vise detonacija. Materijalne stete nema, ali su na ulicama vidljivi tragovi eksplozija.

Jedan pripadnik Kfora, pucao je protekle noci na stambenu zgradu u severnom delu Kosovske Mitrovice, ali, prema svedocenju ocevidaca, u incidentu nije bilo povredjenih, javlja Beta. Meci su oko 2 casa posle ponoci probili prozor spavace sobe u stanu Milana Bulatovica i prosli iznad glava clanova njegove porodice koji su spavali. Svedoci tog dogadjaja tvrde da je "pripadnik Kfora bio pijan". Njega je, kako navode, posle pucnjave odvela Vojna policija multinacionalnih snaga. Tokom noci u severnoj Mitrovici culo se i vise detonacija. Materijalne stete nema, ali su na ulicama vidljivi tragovi eksplozija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare