"DITA" KAZNJENA SA 25.000 MARAKA

Petak, 21.07.2000.

15:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"DITA" KAZNJENA SA 25.000 MARAKA Privremeni komesar za medije na Kosovu Daglas Dejvidson kaznio je pristinski dnevnik "Dita" sa 25.000 nemackih maraka zbog krsenja uredbe UNMIK kojom se zabranjuje objavljivanje licnih podataka koji mogu ugroziti bezbednost licnosti i izloziti njihov zivot opasnosti, javlja Beta. "Dita" je 4. jula objavila imena i adrese petnaestoro Srba koje je optuzila za ratne zlocine nad Albancima. Zbog slicnih prekrsaja, Dejvidson je javno upozorio list "Rilindija" i zenski nedeljnik "Kosovarja", saopstila je misija OEBS na Kosovu.

Privremeni komesar za medije na Kosovu Daglas Dejvidson kaznio je pristinski dnevnik "Dita" sa 25.000 nemackih maraka zbog krsenja uredbe UNMIK kojom se zabranjuje objavljivanje licnih podataka koji mogu ugroziti bezbednost licnosti i izloziti njihov zivot opasnosti, javlja Beta. "Dita" je 4. jula objavila imena i adrese petnaestoro Srba koje je optuzila za ratne zlocine nad Albancima. Zbog slicnih prekrsaja, Dejvidson je javno upozorio list "Rilindija" i zenski nedeljnik "Kosovarja", saopstila je misija OEBS na Kosovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare