SAD: NOV POKUSAJ GUSENJA MEDIJA

Petak, 21.07.2000.

22:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SAD: NOV POKUSAJ GUSENJA MEDIJA Americka vlada ocenila je u sredu da je odbijanje registracije dopisnistva Radija Slobodna Evropa u Beogradu jos jedan pokusaj rezima Milosevica da ugusi slobodu medija. "Ukoliko odluka vlasti u Beogradu bude primenjena, Srbija ce biti jedina zemlja u Evropi u kojoj je toj radio stanici uskraceno pravo emitovanja", navodi se u saopstenju Stejt dipartmenta idodaje da Radio Slobodna Evropa godinama emituje program sirom kontinenta i da se striktno pridrzava najvisih novinarskih standarda.

Americka vlada ocenila je u sredu da je odbijanje registracije dopisnistva Radija Slobodna Evropa u Beogradu jos jedan pokusaj rezima Milosevica da ugusi slobodu medija. "Ukoliko odluka vlasti u Beogradu bude primenjena, Srbija ce biti jedina zemlja u Evropi u kojoj je toj radio stanici uskraceno pravo emitovanja", navodi se u saopstenju Stejt dipartmenta idodaje da Radio Slobodna Evropa godinama emituje program sirom kontinenta i da se striktno pridrzava najvisih novinarskih standarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare