Pocela podela bonova za struju

Utorak, 14.09.1999.

23:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pocela podela bonova za struju Podela bonova za struju penzionerima pocela je u utorak u Beogradu i Vojvodini i trajace u naredne dve nedelje, izjavio je republicki ministar za rad, boracka i socijalna pitanja Tomislav Milenkovic. Na konferenciji za novinare Milenkovic je objasnio da oni penzioneri koji ne zele da uzmu bonove, to »ne moraju da urade«. U tom slucaju Fond za penziono i invalidsko osiguranje i dalje ce im dugovati tri penzije koje ce im u istom iznosu biti isplacene »kada se za to steknu uslovi«, rekao je Milenkovic.

Podela bonova za struju penzionerima pocela je u utorak u Beogradu i Vojvodini i trajace u naredne dve nedelje, izjavio je republicki ministar za rad, boracka i socijalna pitanja Tomislav Milenkovic. Na konferenciji za novinare Milenkovic je objasnio da oni penzioneri koji ne zele da uzmu bonove, to »ne moraju da urade«. U tom slucaju Fond za penziono i invalidsko osiguranje i dalje ce im dugovati tri penzije koje ce im u istom iznosu biti isplacene »kada se za to steknu uslovi«, rekao je Milenkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare