Fitnes i dijeta

Jedan detalj menja siluetu: Volite svoje telo bez obzira na sve

Sve je počelo, naravno, sa Kim Kardašijan, ali trend nošenja steznika prihvatile su mnoge poznate ličnosti. Među njima i Mišel Obama.

Četvrtak, 02.02.2017.

14:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Aktivistkinja Mili Smit koja se zalaže za širenje ideje o tome kako treba da glasno volimo svoje jedino telo objavila je svoje slike sa steznikom i bez steznika. Uz potpis: “Ovo nisu slike pre i posle, kao ni reklama za dijetu”, objasnila je da je u pitanju ista devojka, isti dan, ali drugačiji stav.

"Ovo sam ja. Sviđa mi se moje telo i na jednoj i na drugoj slici. Toliko smo zaslepljeni savršenim oblinama da je i promena poze dovoljna da na jednoj slici dobijam same pohvale, a na drugoj uvredljive i ružne reči. Meni je to grozno, ja ne mislim da je kako izgledamo presudno. Ne upoređujte se sa drugima, živite zbog sebe. Svaki čovek je jedinka za sebe, unikat .Svetu ne trebaju kopije, svetu trebate jedinstveni. Svi smo dovoljno dobri, i moćni više nego što možemo da zamislimo", poručila je Mili slikom.

Ona je objasnila i da joj ovakvi eksperimenti pomažu da bolje savlada svoju opsesiju komentarima koje dobija o svom fizičkom izgledu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.