Da li biste ih nosile? Venčanice napravljene od toalet-papira, a izgledaju bajkovito

Uz malo mašte i originalnosti, haljina od toalet-papira može izgledati jednako zanosno i lepo kao ekskluzivne svilene i čipkane kreacije.

Utorak, 15.08.2017.

12:38

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kompanija za proizvodnju toalet-papira Quilted Northern organizovala je takmičenje u dizajnu venčanica koje moraju da budu izrađene od toalet-papira.

Ovo takmičenje, koje se ove godine održava 13. put, ugostilo je deset talentovanih finalista koji su koristili 247 rolni papira kako bi kreirali svoja remek-dela.

Ubedljivu pobedu odneo je kreator Kari Kruleto, koji je osvojio 10.000 dolara za dizajn.

Njegova bajkovita haljina podseća na najluksuznije venčanice. Osim predivnog kroja i dugačkog šlepa, ona poseduje i ukrasne detalje.

Tako je Karijeva venčanica u potpunosti optočena leptirićima, a on je istakao da ih ima čak 1.600.

Da žiriju nije bilo lako da izabere pobednika govore sledeće fotografije haljina koje ni po čemu ne odudaraju od šifonskih i čipkanih, kakve obično biraju mlade za svoj veliki dan.

Jedna od favorita bila je maksi haljina sa prorezima, otvorenim leđima i šeširićem.

Dizajner Ronaldo Kruz je osmislio divnu venčanicu koja je oduševila tradicionalne mlade.

Iako je reč o modelu klasičnog kroja, zahvaljujući neobičnoj tehnici pravljenja, ova haljina podseća na najskuplju čipku.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare