Uređenje doma

4 stvari koje treba da ima na umu svaka žena koja želi uspešnu karijeru

Sve su to stvari koje će vam omogućiti napredak.

Petak, 10.04.2015.

15:31

Izvor: B92

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

1. Ne plašite se neuspeha

Jednačina je jednostavna: nemojte neuspeh da tretirate kao takav, već kao vrednu lekciju za dalje. Uostalom, on se događa i najboljima pa niko nije izuzetak. Skoncentrišite se na učenje novih stvari iz takvih situacija.

2. Započnite dan kako treba

Mali jutarnji rituali biće odličan podsticaj za ustajanje iz kreveta: kafa, zdrav i energičan doručak, topli tuš, proveravanje društvenih mreža - vi birate. Po jutru se dan poznaje, zar ne?

3. Nemojte biti "predobri" za nešto

Uvek može bolje, ali može i gore. Postojaće trenuci kada ćete morati da radite neke poslove, za koje mislite da ste prekvalifikovani, ali s takvim načinom razmišljanja, poslovi bi vam ostajali nedovršeni. Prema tome, postavite sebi u glavi da je i to samo jedna od stvari koje morate da uradite za nešto veće i bolje.

4. Podržite druge

Uvek se uzdignite iznad sitničavosti i podržite svoje kolege pa čak i one koji vam predstavljaju konkurenciju. Kao prvo, time ćete pokazati kakva ste osoba. Kao drugo, nikad ne znate u kojem smeru će krenuti vaša karijera, s kim ćete morati da radite ili ko će vam biti nadređen. Učinite za druge ono što bi voleli da drugi čine za vas.

Izvor: index

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare