Konj

Ponedeljak, 24.11.2014.

16:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Konj simboliše snagu, moć, izdržljivost, muževnost seksualne veštine i sirovu, fizičku energiju. Potrebno je da zauzdate divlje sile u sebi.

Ako konj ima dve glave, život vas vuče u dva različita pravca ili ste zbunjeni u pogledu nekih pitanja seksualne konotacije.

Crni ili tamni konj predstavlja misteriju, divljinu i nepoznato, dok beli konj predstavlja čistoću, prosperitet I dobru sreću.

Ako sanjate da vas konj juri, moguće je da vas bune pitanja u vezi sa intimnošću I seksualnošću.

Mrtav konj ukazuje na to da je nestalo ono što vam je raniije davalo snagu. Ovo se pretežno odnosi na međuljudske odnose i situacije.

Krdo divljih konja u snu ukazuje na osećanje slobode, odnosno na oslobođenost od dužnosti i odgovornosti. Može ukazivati i na nekontrolisane emocije. Ako jašete divljeg konja, u pitanju je neobuzdana seksualna želja.

Ako jašete konja koga ne možete da obuzdate, znalči da ste na javi dozvolili da vas strasti ponesu.

Konj u oklopu ili srednjovekovno opremljen konj ukazuje na agresiju, oštrinu, moć. Moguće je da ste suviše borbeno nastrojeni, ili pokušavate da se odbranite of materijalnih i seksualnih želja koje vas obuzimaju.

Kupanje konja ukazuje na obnovu snage i poletnosti.

Konj koji govori označava više sfere znanja. Obratite pažnju na ono što konj govori. Ako je crn, poruka dolazi od vaše podsvesti. Ako je plav, označava tugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare